U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de basiscursus die start medio september 2024. 

Bent u 15 jaar of ouder en wilt u weten wat u moet doen bij o.a. bewusteloosheid of een hersenschudding? Weet u hoe u uw familie, vrienden, kinderen of een wildvreemde kunt helpen als dat nodig is?

Start dan een cursus Eerste Hulp waarbij u leert hoe met dagelijks voorkomende situaties als kneuzingen, botbreuken, snij- en schaafwonden, brandwonden of verslikking om te gaan.

Maar u leert ook te starten met reanimeren tot dat de professionele hulpverleners (Ambulance) het van u overnemen. Tenslotte zijn de eerste 6 minuten van vitaal belang tot overleven.

EHBO Vereniging Amstelveen start jaarlijks in september met een nieuwe cursus Eerste Hulp volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

Deze opleiding bestaat uit 16 lesavonden en 1 examenavond.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden volledig of een gedeelte van het cursusgeld.
U kunt deze informatie rechtstreeks opvragen bij uw zorgverzekering of kijk hier voor een externe vergelijkingssite ” Klik hier

De cursus wordt gegeven op de woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur In het schoolgebouw van het Keizer Karel College aan de Elegast 5, 1185 AA Amstelveen.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd, Schrijf u zich dan nu vrijblijvend in via onze website of via onze secretaris (Secretaris@EHBO-Amstelveen.nl) dan zal onze secretaris contact met u opnemen zodra wij starten met de definitieve inschrijving.