Beste Buitendienstmedewerkers,

  Ik heb gisteren contact gehad met de Corona crisis coördinator van het Amstelland ziekenhuis en aangegeven dat wij een aantal ervaren EHBO’ers in ons midden hebben die bereid zijn om bij te springen in geval van calamiteiten.

  We hebben ook gesproken over wat zou een EHBO’er kunnen betekenen dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn helpen op de SEH met de triage ter ondersteuning maar ook hand en spandiensten ter ondersteuning op afdelingen als de verpleegkundigen onder te grote druk komen te staan.

  Dit houdt dus niet in dat wij de verpleegkundige gaan vervangen of verpleegkundige handelingen gaan uitvoeren.
  In overleg hebben we afgesproken dat ik een lijst van vrijwilligers ga opstellen en daarbij vermeld welke vaardigheden/opleiding je hebt op gezondheidszorg te denken aan werken met een thermometer/saturatiemeter/zuurstof of andere opleidingen.

  Als je geen extra vaardigheden hebt is dus ook geen probleem, de coördinator van het Amstelland ziekenhuis gaat dan uit deze lijst hulpverleners oproepen naar behoefte.

  Wil je meehelpen in ons ziekenhuis meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website www.EHBO-Amstelveen.nl/buitendienst/noodhulp

  Alle gegevens blijven onder de privacy wet en worden vertrouwelijk behandeld en vernietigd als de noodhulp stopt.
  Dus ben je bereid om te helpen laat het me weten.

  Met een vriendelijke groet,
  Paul Jonker

  Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en vernietigd als de Noodhulp niet meer nodig is
  of als je aangeeft niet meer mee te willen doen.

  Je wordt gebeld door P&O Amstelland-ziekenhuis in overleg met het ziekenhuis kan je kijken wat je kan betekenen voor het ziekenhuis.